Βρεφικό Γιαούρτι Frutomania Bebe
Βρεφικό Γιαούρτι Frutomania Bebe
Βρεφικό Γιαούρτι Frutomania Bebe
Βρεφικό Γιαούρτι Frutomania Bebe

Σε μία εποχή έντονων ρυθμών εξέλιξης, ορισμένα πράγματα αποδεικνύονται διαχρονικά. Η ΜΕΒΓΑΛ, η πρώτη Βιομηχανία Γάλακτος στη Μακεδονία, είναι υπερήφανη, γιατί στηρίζει την πρόοδο και την ανάπτυξή της σε ακλόνητες αρχές και διαχρονικές αξίες.


H ΜΕΒΓΑΛ στηρίζει τον πολιτισμό

Η γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ είχε τη χαρά να συμμετέχει σε ένα σπουδαίο καλλιτεχνικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, τη συναυλία της Χάρις Αλεξίου στο Βασιλικό Θέατρο, που διοργανώθηκε για τα εικοστά γενέθλια ενός από τους δημοφιλέστερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης, του Ερωτικού 9,48 FM.

Στη μοναδική αυτή συναυλία, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31 Μαρτίου, η δημοφιλής καλλιτέχνης μάγεψε το κοινό, ερμηνεύοντας μαζί με το μουσικό συγκρότημα Nouveau Sextet, πολλές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε για την προσφορά της στο ελληνικό τραγούδι.
 


 


Βράβευση ACTIVE GREECE AWARDS 2015

Για τις εξαγωγικές επιδόσεις της η ΜΕΒΓΑΛ βραβεύτηκε, στο πλαίσιο των διακρίσεων ACTIVE GREECE AWARDS 2015, σε εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς. Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ, κ. Πέτρος Παπαδάκης.


Τα ACTIVE GREECE AWARDS 2015 απονέμονται κατά τη διάρκεια του ετήσιου φόρουμ επιχειρηματικής αριστείας στον τομέα της εξωστρέφειας, που διοργανώνεται από τον εκδοτικό οργανισμό ACTIVE BUSINESS PUBLISHING με την τεχνική υποστήριξη της STAT BANK.

(Δείτε το video)


Νέα-Δελτία Τύπου
03/04/2015
H ΜΕΒΓΑΛ στηρίζει τον πολιτισμό
17/03/2015
Βράβευση ACTIVE GREECE AWARDS 2015
13/03/2015
Γιορτάζουμε 65 χρόνια ιστορίας
19/12/2014
Το πιάτο των γιορτών
03/12/2014
Το εργαστήρι του Topino στο Εργοστάσιο & Μουσείο Σοκολάτας
11/11/2014
ΜΕΒΓΑΛ: Καινοτομίες και νέες προοπτικές στη SIAL 2014


Google+
Γνώση Παραγωγής - Συστηματική Ανάπτυξη Ολοκληρωμένης Προσέγγισης για Ευέλικτη Παραγωγική Λειτουργία