Βρεφικό Γιαούρτι Frutomania Bebe
Βρεφικό Γιαούρτι Frutomania Bebe
Βρεφικό Γιαούρτι Frutomania Bebe
Βρεφικό Γιαούρτι Frutomania Bebe

Σε μία εποχή έντονων ρυθμών εξέλιξης, ορισμένα πράγματα αποδεικνύονται διαχρονικά. Η ΜΕΒΓΑΛ, η πρώτη Βιομηχανία Γάλακτος στη Μακεδονία, είναι υπερήφανη, γιατί στηρίζει την πρόοδο και την ανάπτυξή της σε ακλόνητες αρχές και διαχρονικές αξίες.


Εξαγωγική διείσδυση σε νέες αγορές

Εξαγωγική διείσδυση σε χώρες που μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσία δρομολογεί η γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ αξιοποιώντας την πολύ πετυχημένη συμμετοχή της στην κορυφαία διεθνώς έκθεση τροφίμων Αnuga, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία της Γερμανίας από τις 10-14 Οκτωβρίου 2015.
Η ΜΕΒΓΑΛ στο πλαίσιο της έκθεσης υλοποίησε κύκλο επαφών με στόχο τη διερεύνηση νέων εμπορικών και εξαγωγικών πρωτοβουλιών.
 


Για πρώτη φορά στην Ελλάδα γιαούρτι με Goji Berry και Κινόα

Η ΜΕΒΓΑΛ πρωτοπορεί για άλλη μια φορά και υποδέχεται το φθινόπωρο με μία ξεχωριστή σειρά Harmony, την Harmony Plus σε δύο υπέροχες γεύσεις: «Harmony Plus με Goji Berry» και «Harmony Plus με Κινόα», με στραγγιστό γιαούρτι και μόλις 1% λιπαρά.

Γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες εδώ και πολλούς αιώνες, το Goji Berry, που σημαίνει το φρούτο της ευτυχίας, και η Κινόα, που θεωρείται η μητέρα των τροφών, χαρακτηρίζονται «superfoods» και συνδυάζονται για πρώτη φορά με το λαχταριστό ελληνικό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ
 


Νέα-Δελτία Τύπου
23/10/2015
Εξαγωγική διείσδυση σε νέες αγορές
06/10/2015
Πρόσθετη Πρόσκληση Μετόχων (22/10/15)
29/09/2015
Πρόσκληση Μετόχων σε Τακτική Γενική Συνέλευση (22/10/15)
21/09/2015
Θυρανοίξια στο παρεκκλήσι της ΜΕΒΓΑΛ
10/09/2015
Εντυπωσιακή ανάκαμψη από τη ΜΕΒΓΑΛ
10/09/2015
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα γιαούρτι με Goji Berry και ΚινόαGoogle+
Γνώση Παραγωγής - Συστηματική Ανάπτυξη Ολοκληρωμένης Προσέγγισης για Ευέλικτη Παραγωγική Λειτουργία