Βρεφικό Γιαούρτι Frutomania Bebe
Βρεφικό Γιαούρτι Frutomania Bebe
Βρεφικό Γιαούρτι Frutomania Bebe
Βρεφικό Γιαούρτι Frutomania Bebe

Σε μία εποχή έντονων ρυθμών εξέλιξης, ορισμένα πράγματα αποδεικνύονται διαχρονικά. Η ΜΕΒΓΑΛ, η πρώτη Βιομηχανία Γάλακτος στη Μακεδονία, είναι υπερήφανη, γιατί στηρίζει την πρόοδο και την ανάπτυξή της σε ακλόνητες αρχές και διαχρονικές αξίες.


Σειρά βραβεύσεων για τη ΜΕΒΓΑΛ


Η εξωστρέφεια, η καινοτομία, η εταιρική κοινωνική ευθύνη και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, αποτέλεσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα αντικείμενα πολλαπλών βραβεύσεων και διακρίσεων της γαλακτοβιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε., γεγονός που αποδεικνύει στην πράξη την ανάκαμψη της εταιρείας και την συνεχή ανοδική της πορεία.
Η σειρά βραβείων που κέρδισε η εταιρεία σε διάστημα λίγων ημερών αποτυπώνουν την προσήλωση των ανθρώπων της ΜΕΒΓΑΛ στη διαφύλαξη των αξιών της.
 


Εξαγωγική διείσδυση σε νέες αγορές

Εξαγωγική διείσδυση σε χώρες που μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσία δρομολογεί η γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ αξιοποιώντας την πολύ πετυχημένη συμμετοχή της στην κορυφαία διεθνώς έκθεση τροφίμων Αnuga, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία της Γερμανίας από τις 10-14 Οκτωβρίου 2015.
Η ΜΕΒΓΑΛ στο πλαίσιο της έκθεσης υλοποίησε κύκλο επαφών με στόχο τη διερεύνηση νέων εμπορικών και εξαγωγικών πρωτοβουλιών.
 


Νέα-Δελτία Τύπου
26/05/2016
Πέντε Βραβεία Ανώτερης Γεύσης για τα γαλακτοκομικά ΜΕΒΓΑΛ
21/04/2016
Βραβεία με ιστορία για τη ΜΕΒΓΑΛ
31/03/2016
Νέο βραβείο για τη σειρά Harmony 1% Plus της ΜΕΒΓΑΛ
21/01/2016
Αλλαγή διοίκησης στη ΜΕΒΓΑΛ
22/12/2015
Στήριξη των οικογενειών των ανθρώπων της ΜΕΒΓΑΛ
22/12/2015
Σειρά βραβεύσεων για τη ΜΕΒΓΑΛGoogle+
Γνώση Παραγωγής - Συστηματική Ανάπτυξη Ολοκληρωμένης Προσέγγισης για Ευέλικτη Παραγωγική Λειτουργία