Οι διακρίσεις μας

Οι σύγχρονοι καταναλωτές αναζητούν προϊόντα προστιθέμενης αξίας για την καθημερινή τους διατροφή. Ιδιαίτερα για τα γαλακτοκομικά προϊόντα που αποτελούν βασική διατροφική κατηγορία στο καθημερινό μας διαιτολόγιο από την βρεφική ακόμη ηλικία τα κριτήρια είναι ακόμη πιο αυστηρά και κινούνται γύρω από την εμπιστοσύνη και την ποιότητα.

Γι' αυτό και είμαστε περήφανοι για κάθε βράβευση και κάθε τιμητική διάκριση που έχουμε κερδίσει στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όχι μόνο για την ποιότητά μας αλλά και για τις δραστηριότητές μας, τις επιχειρηματικές μας επιδόσεις, την καινοτομία των προϊόντων μας και το κοινωνικό μας έργο. Είναι ένα κίνητρο για ακόμη πιο υψηλούς στόχους και προσπάθεια να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις σας.

 

1987

  • Βραβείο για το καλύτερο στραγγιστό γιαούρτι στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων ANUGA, στην Κολωνία της Γερμανίας.

1991

  • Βραβείο εξαγωγών από την Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.

1993

  • Διάκριση για το στραγγιστό γιαούρτι ύστερα από έρευνα του BBC.

1994

  • Η ΜΕΒΓΑΛ συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 10 κορυφαίες βιομηχανίες τροφίμων της Ελλάδας.

1997

  •  Χρυσό Βραβείο γεύσης για το στραγγιστό γιαούρτι στην Αγγλία.
  •  Βραβείο εξαγωγών από το Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ).

1998

  • Η ΜΕΒΓΑΛ βραβεύεται ως μία από τις καλύτερες εταιρείες της Ευρώπης από την οργάνωση Europe’s 500.

1999

  • Πιστοποίηση ISO για όλη την γκάμα των προϊόντων.
  • Η ΜΕΒΓΑΛ βραβεύεται ως μία από τις γρηγορότερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης από την οργάνωση Europe’s 500.
  • Βράβευση του ιδρυτή Κωνσταντίνου Χατζάκου για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της γαλακτοβιομηχανίας από τη Διεθνή Ομοσπονδία Γάλακτος (I.D.F.).

2001

  • Πιστοποίηση BRC για την παραγωγική διαδικασία φέτας.

2002

  • Έπαινος ΚΑΠΕ (Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας)
  • Βράβευση του ιδρυτή Κωνσταντίνου Χατζάκου από την Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
  • Απονομή τιμητικής διάκρισης από την Αρχιεπισκοπή της Εκκλησίας της Ελλάδας για την κοινωνική προσφορά της ΜΕΒΓΑΛ.

2003

  • H ΜΕΒΓΑΛ κατατάσσεται ανάμεσα στις 20 ελληνικές εταιρείες με το καλύτερο Ισοζύγιο Φήμης (έρευνα της Tradelink Reputation Management).
  • Η ΜΕΒΓΑΛ αποκτά τη 12η θέση ανάμεσα στις 180 υγιέστερα και ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις, σύμφωνα με επίσημη έρευνα της Statbank, σε δείγμα 3.000 εταιρειών.

2005

  • Βραβείο καλύτερου λανσαρίσματος για το παιδικό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛΙΤΟ.
  • Κατάταξη της ΜΕΒΓΑΛ ανάμεσα στις ΤΟΡ 100 εταιρείες του κλάδου από το περιοδικό ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ.

2007

  • Βραβείο Ανώτατης Γεύσης για τη «Φέτα ΜΕΒΓΑΛ» και το «Κατσικίσιο Τυρί ΜΕΒΓΑΛ» από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (ΙΤQ).
  • Βραβείο καινοτομίας για τη σειρά «ΑΛΟΙΦΩΤΗ» στη διεθνή έκθεση ANUGA

2008

  • Διάκριση στα Gourmet Βραβεία 2007-2008 για το Πρόβειο Παραδοσιακή Γιαούρτι, στην κατηγορία Ελληνικό Τυποποιημένο Προϊόν.
  • Βραβείο Ανώτατης γεύσης για το Λευκό Ελαφρύ Harmony ΜΕΒΓΑΛ και τη σειρά Harmony 1% με φρούτα ΜΕΒΓΑΛ, στο διαγωνισμό του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης & Ποιότητας (ITQ) στις Βρυξέλλες.

2009

  • Βραβείο «Κορυφαία Καινοτομία Anuga 2009» για το προϊόν "Yolive"

2010

  • Διεθνής διάκριση στα βραβεία καινοτομίας της IDF (Διεθνής Συνομοσπονδία Γάλακτος), στην κατηγορία «Καλύτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχετικά με την υγεία ή καμπάνια για την σωστή διατροφή», για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που η ΜΕΒΓΑΛ παρουσιάζει στους μαθητές που επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις της.

2011

  • Βαθμολόγηση της ΜΕΒΓΑΛ με την υψηλότερη βαθμολογία (rate) AA από την ICAP και ένταξή της στην κοινότητα “Strongest Companies in Greece”, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
  • Βραβείο Χρυσής Φήμης 2011-2012 στα Superbrands, στην κατηγορία «Γαλακτοκομικά»

2012

  • Σελφ Σέρβις Εxcellence Αwards 2012: Βραβείο Customer Segmentation, στην κατηγορία Συνεργασιακές Πρακτικές (για τη συνεργασία που έχει αναπτύξει με την εταιρεία ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.)
  • Ασημένιο βραβείο  για τα 62 χρόνια συνεχούς παρουσίας της στην ελληνική αγορά τροφίμων και την προσφορά της στην ελληνική κοινωνία και την οικονομία. Η βράβευση έλαβε χώρα στα πλαίσια του τριήμερου συμποσίου που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο με την ευκαιρία συμπλήρωσης 100 χρόνων ιστορίας της ελληνικής αγοράς τροφίμων υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ).

2013

  • Βράβευση της ΜΕΒΓΑΛ από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για τα προβιοτικά της προϊόντα.
  • Τιμητική διάκριση για την ενεργή υποστήριξή της σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες από το Δήμο Αθηναίων, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε προς τιμήν των χορηγών που συμβάλλουν στο έργο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).
  • Βραβείο Χρυσής Φήμης FAMOUS BRANDS 2013, στις κατηγορίες Γάλα και Γιαούρτι
2014
  • Βράβευση απο το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο ως αναγνώριση της πολυετούς συνεργασίας της με το Ελληνογερμανικο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο
2015
  • Βραβείο Εξαγωγικής Αριστείας στα ACTIVE GREECE AWARDS 2015, από τον εκδοτικό οργανισμό ACTIVE BUSINESS PUBLISHING με την τεχνική υποστήριξη της STAT BANK.
  • Superior Taste Award (Βραβείο Γεύσεις) από τον διεθνή φορέα International Taste & Quality Institute (ITQI) με έδρα τις Βρυξέλλες, στην ανώτερη κατηγορία τριών αστέρων για η φέτα ΠΟΠ και το αυθεντικό στραγγιστό ελληνικό γιαούρτι της ΜΕΒΓΑΛ.
  • Διάκριση Εxceptional Manager για το έτος 2015 για τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΜΕΒΓΑΛ, κ. Πέτρο Παπαδάκη, στο πλαίσιο του 15ου Συνεδρίου Marketing & Πωλήσεων «Νew Οrder-Nέα Tάξη Πραγμάτων για το Λιανεμπόριο και τις Επιχειρήσεις», το οποίο διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του οικονομικού περιοδικού «Τhe Business Review».
  • Μετάλλιο καλύτερου λανσαρίσματος στην κατηγορία γιαουρτιού για το 2015, για τη σειρά  Harmony Plus 1% της ΜΕΒΓΑΛ ως προϊόν καινοτομίας.
  • Στα Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος η ΜΕΒΓΑΛ έλαβε το βραβείο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.
  • Στα Greek Exports Awards 2015, τα οποία διοργάνωσαν η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με την συνεδριακή Ethos Events S.A.
    . Κατηγορία SPECIAL AWARDS, Top Greek Export Company: Bronze βραβείο
    . Κατηγορία TOP COMPANIES ,Top Industrial Company: Silver βραβείο
    . Κατηγορία TOP DISTINCTIONS, Top Branded Export Product: Gold Βραβείο
  • Τιμητική διάκριση για καινοτόμα προϊόντα (σειρά γιαουρτιών Harmony 1% Plus) στα βραβεία Made In Greece της Ελληνικής Ακαδημίας Marketing.
  • Βραβείο για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Γαλακτοκομικά: Απόλαυση-Υγεία-Παιχνίδι» στα Bravo Sustainability Awards για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα, τα οποία διοργάνωσε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός QualityNet Foundation.
     
2016
  • Bραβεία Packaging Innovation Awards 2016, τα οποία διοργάνωσε η εταιρεία “Boussias Communications”. Η εταιρεία βραβεύτηκε στην κατηγορία Food με Silver βραβείο για τη σειρά προϊόντων «Ηarmony 1% Plus».
  •  Βραβείο  ΑΙΩΝΟΒΙΑ BRANDS – ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ», που διοργανώθηκε από το Οικονομικό Περιοδικό THE BUSINESS REVIEW και τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΕΣΤΙΑ ΤΩΝ MANAGERS.
  • Πέντε προϊόντα της ΜΕΒΓΑΛ ξεχώρισαν στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης 2016 (Superior Taste Award 2016), από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας -iTQi- με έδρα τις Βρυξέλλες. 
2017
  • Τιμητική διάκριση από την Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης ως αναγνώριση της στήριξης της ΜΕΒΓΑΛ επί σειρά ετών
  • Διάκριση στα CREATIVE GREECE AWARDS 2017 για τον τομέα της εξωστρέφειας
  • Βραβείο καινοτομίας (Innovation Award Wabel 2017) για το Lactose Free γιαούρτι, στο Wabel Chilled & Dairy Summit, στο Παρίσι.
  • Bραβείο γεύσης και καινοτομίας για το γιαούρτι Harmony Goyrmet με μέντα στο “Anuga Taste Innovation”, στην Κολωνία της Γερμανίας
  • Βράβευση στο Super Market Forum 2017 για επιδόσεις της ΜΕΒΓΑΛ στην παγκόσμια αγορά σε συνδυασμό με με την επιλογή της Αντιπροέδρου & Διευθύνουσας Συμβούλου, κας Μαίρης Χατζάκου, ως «Γυναίκα Επιχειρηματίας της Χρονιάς».

 

επιστροφή